VLOGG | Jag är i London! ❤ Shoppar, äter & lever life – London Videos♡ Öppna och läs för mer info ♡

________________________________________­­___________

Hej mina fina!

Ååh, jag hade det så bra i London! Det var dock väldigt stressigt och jag är helt slut nu när jag kom hem. Jag kom hem igår (fredag) och jag somnade redan vid 19:30… Då är man trött ?

Vill ni veta mer om själva träningspasset och få reda på alla övningar, mer bilder osv så kan ni se det på min blogg https://fitspooration.myshowroom.se/2017/03/17/hiit-i-london/

Förlåt också att min kamera dog så att jag var tvungen att filma med min iPhone… Känns inte helt bra. Men den största delen av videon är med rätt kamera så jag hoppas att ni gillar videon ändå!

Massa kärlek ♥

♥ SNAPCHAT: ellenfarnstrom
♥ BLOGG: http://www.fitspooration.com
♥ INSTAGRAM: http://instagram.com/fitspooration
♥ SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/ellenfärnström

♥ Vanliga frågor:
• Hur kontaktar man dig? – I kommentarsfältet här på Youtube, Instagram eller bloggen
• Hur gammal är du? – Jag är född 1996 (20år)
• Vart bor du? – Jag är från Stockholm

♥ Övrigt:
Jag filmar med en Olympus E-PL7 eller som i denna videon en Canon Legria Mini X och redigerar i programmet Final Cut Pro X.

source

Some local news is curated - Original might have been posted at a different date/ time! Click the source link for details.

14 Comments - Write a Comment

 1. Älskar dig såååå jävla mycke❤️❤️❤️

  Reply
 2. Omg jag e2 som skriver en kommentar

  Reply
 3. Älskar dina videor! Så sjukt bra?

  Reply
 4. Dagens fråga: hur långe brukar du sitta framför din dator/mobil PS älskar DIG mest I YOUTUBE

  Reply
 5. dina videos:) dig vill jag träffa o lära känna och gå på hälsokafét 🙂 går det? love y <3

  Reply
 6. Modig du är som åkte iväg själv. 🙂 Kul att se när du var i London även om det var en snabbvisit. Jättefina kläder du hade köpt.

  Reply
 7. Så snygga saker från Victoria secret! ? Vad kostade bh:n?

  Reply
 8. Hej Ellen! Jag har ett problem som är väldigt jobbigt för mig.. för tre år sen var jag underviktig. Vägde 53kg till mina 165km. Jag hade en väldigt bra förbränning helt enkelt. För jag åt en varierad kost, och tränade knappt. Sedan skaffa jag en pojkvän för 3 år sen och jag gick genast upp i vikt. "Sambofet" som man säger. Tyckte då att det var väldigt konstigt att jag gick upp eftersom (jag vill inte säga exakt hur mycket för att trigga i gång någon att det är för "mkt" ) men minst 20kg iallafall. När
  Vågen började öka blev jag väldig chockad eftersom jag alltid annars haft enkelt att hålla mig på en stabil vikt. Kan ämnesomsättningen ändras med tiden? För just nu känns det som jag inte alls blir lika hungrig lika snabbt som jag blev förr. Nu har jag panik.. jag går verkligen inte ner i vikt.. vad ska jag göra? Från Att ha gått till underviktig till överviktig bara sådär. Inte kul för självkänslan eller bra för kroppen. Detta är så jävla jobbigt för mig.. ??

  Reply
 9. Du är så så fin och härlig och rolig tjej! Var den andra tjejen från Sverige en trevlig tjej? Blev ni kompisar och har ni någon kontakt med varandra efter du åkt hem till stockholm? Gillar dig jätte mycket! kram/Torbjörn

  Reply
 10. Gud vad mysigt och vara i London, även om det bara var över dagen♡

  ILYSM❤️❤️❤️Du är så inspirerande?

  Reply
 11. du är min förebild Ellen! Älskar dig<3

  Reply
 12. Vad häftigt med London! Och vilken tur att du hann till VS ändå 🙂

  Reply

Leave a Reply

Let others know about this!

Thank you for sharing :)

Send this to a friend